KortalanságNot Only For Sexagenarians

Az életerő forrása a víz

2018-04-18 20:39:30

„A víz semmi, ha nem tudod, mit jelent a hiánya. És az még nem élet, ha nem halsz szomjan”

Antoine de Saint-Exupéry

Nagyon sokszor hallottuk már, hogy az élet fenntartásához szükséges összes anyagcsere-reakció közvetve vagy közvetlenül függ a víztől. Valamennyi élőlény szervezete 50-95%-ban, az emberi szervezet kb. 70%-ban – tartalmaz vizet. Minden kilélegzésünkkel vizet veszítünk, amit folyamatosan pótolnunk kell. A sem a véletlen műve, hogy az emberiség már Nagy Sándortól kereste az „élet vizét”, melyet az örök fiatalság forrásának tekintettek.

A Coral Club: „Az életerő forrása” című, H-500 nevű termékéről szóló kiadványa nagyon érdekes kutatási eredményekkel ismertet meg bennünket, és rávilágít arra, hogy nem mindegy, milyen vizet fogyasztunk. El kellene érnünk, hogy a Föld matuzsálemi emberi kort megérő helyeinek magas energiapotenciállal rendelkező gyógyvíz szerkezetéhez hasonló vizet fogyasszunk.

Hogy miért? Mindjárt megtudjuk!

A magas elektromos töltésű víz képes közvetlenül kapcsolódni az emberi szervezet energiahálózataihoz, „Így energia- és kalóriaveszteségtől mentes örökmozgóhoz hasonlóan feltölti szervezetünket.” A csapvíz vagy a palackozott vízből származó közönséges ivóvíz nem tartalmaz negatív hidrogénatomokat.

Szent-Györgyi Albert, a C-vitamin felfedezője bebizonyította, hogy az élet üzemanyaga nem az oxigén, hanem a hidrogén. „Kísérletei során kimutatta, hogy a sejtek nagy mennyiségű, szabad elektronokkal telített hidrogént tartalmaznak.”

Linus Pauling, Nobel díjas vegyész megállapította, hogy az energia újraelosztása a szervezetben a hidrogénhez, a legegyszerűbb, a sejtek számár a leginkább hozzáférhető kémiai elemhez kötött.

A ma embere nagyon sok elektronszegény táplálékot fogyaszt, a hosszú lejárati idővel tartósított, és hő-kezelt élelmiszerek, a szénsavas italok, a „fast food” elfogyasztja a szervezetünkből az oly fontos elektronokat. Olykor még a nyers és friss biotermékek sem tartalmaznak elégséges mennyiségű elektront ahhoz, hogy életmódunk hátrányos következményeit semlegesíteni tudjuk.

Ó, azok a káros szabadgyökök!

A kiadványban idézett kutatások azt igazolják, hogy mindenegyes lélegzetvételünk szabadgyököket képez. A szabadgyök, „az oxigén elektronra kiéhezett agresszív formája”, mely megtámadja a DNS-ünket. „A kutatók úgy vélik, hogy szervezetünk mindenegyes sejtje naponta kb. 10.000 szabadgyök-támadásnak van kitéve.” Az oxidánsok – a szervezetünkre negatívan ható tényezők, úgy mint pl. az alkohol, az érzelmi stressz, a méreganyagok, a tartósítószerek, a nehézfémek, a sugárzások – károsítják sejtjeink energiatermelő egységeit, az un. mitokondriumokat, és elindítják az öregedési folyamatokat. Szervezetünk eme háborúját a káros tényezőkkel oxidatív stressznek nevezzük.

Antioxidánsok – fegyver az oxidatív stressz ellen

A közönséges antioxidánsok, mint pl. a C-vitamin közös vonása, a negatív hidrogénion tartalom, mely segít a szabadgyökök semlegesítésében az ahhoz szükséges elektronok szolgáltatásával. A kutatások két gondot említenek a közönséges antioxidánsok esetében: az egyik, hogy hatóanyagaik nagy mennyiségben mellékhatásokat válthatnak ki, a másik negatívum pedig az, hogy ezen antioxidánsok maguk is átalakulnak elektronbefogó szabadgyökökké.

A negatív töltésű hidrogén – a valódi antioxidáns. Ez a kijelentés azon alapul, hogy ezek az ionok kicsiny méretüknél fogva bármely sejtet méregteleníteni tudnak, még az agy sejtjeit is. „Megerősítést nyert az a tény, hogy a tiszta állapotú negatív hidrogénion a legbiztonságosabb és legerősebb antioxidánsok létrehozásához szükséges alapvető természetes összetevő. A negatív hidrogén ion a C vitaminnál vagy a béta-karotinnál ezerszer erősebb antioxidáns!”

Fontos megállapítás: „A hagyományos antioxidánsokkal – vitaminokkal vagy a másodlagos tevékenység termékeivel ellentétben, a negatív töltésű hidrogénnek egyetlen szerepe van a szervezetben, éspedig elektronokat leadni. Ezen túlmenően, a szabad elektron leadása után a negatív töltésű hidrogén nem alakul át szabadgyökké, hanem tiszta és jótékony vízzé.”

A Coral Club által kifejlesztett H-500 egyetlen kapszulája „néhány száz trillió negatív hidrogén iont tartalmaz. Ez a mennyiség 10.000 pohár friss gyümölcslével vagy egy milliárd pohár abházai vagy hunzai gyógyvízzel egyenértékű.” Ezen területek matuzsálemi kort elérő népességének titkairól a csatolt cikkben már írtam.

Egészségünk megőrzése érdekében, és azért, hogy öregedési folyamataink lelassuljanak -érdemes kipróbálni ezt a fantasztikus antioxidánst!

A víztől, egy lenyűgöző technikájú, nagy sebességű fotográfiával búcsúzunk:


víz, negatív hidrogénionok, antioxidáns, szabadgyök


 

DrKónya Judit


Sixties.hu